Uploaded image for project: 'Code Tools'
  1. Code Tools
  2. CODETOOLS-6675527

Custom renderers for Interview questions are not initialized when user creates new Configuration.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P3
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: jt4.1.4
    • Component/s: tools
    • Labels:
    • Subcomponent:
    • Resolved In Build:
      b05
    • CPU:
      x86
    • OS:
      windows_xp
    • Verification:
      Verified

      Description

      Javatest 4.1.3_b05.

      * Create a interview with the custom question class and register a custom question for it. (See 6640353 for details)
      * Start the tool with -newDesktop option
      * Open TestSuite, Create Working Directory
      * Invoke Configure/New COnfiguration
      * Find your "customized" question in the Configuration Editor.
      It's not actually customized - there is no renderer component for it al all - just an empty JPanel instead. This is a bug.

      * Submit Interview, save it.
      * Open Editor again by Configuration/Edit Configuration
      * Scroll to your customized question - now it's rendered properly.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              sborodinsunw Sergey Borodin (Inactive)
              Reporter:
              kromanovorcl Konstantin Romanovskiy (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Imported:
                Indexed: