Uploaded image for project: 'Code Tools'
  1. Code Tools
  2. CODETOOLS-6884417

Harness should still restore TS in case it's launched with -ts -preferred <wd>

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: P4
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: jt3.0
    • Fix Version/s: jt4.5
    • Component/s: tools
    • Labels:
    • Subcomponent:
    • Resolved In Build:
      b07
    • CPU:
      x86
    • OS:
      windows_xp
    • Verification:
      Not verified

      Description

      @since jt4.2.1_b10

      - Start Harness with testsuite that requires template
      - Create WD based on any template. Close Harness.
      - Remove template file
      - Try to start Harness again with following command line: <harness> -ts -preferred <testsuite>.
      - Harness start and, by -preferred parameter attempts to restore last used WD, associated with this testsuite. But this WD references missing template. Harness reports that and loads empty test manager

      Expected behavior: harness should still load test suite.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              dfazunen Dmitry Fazunenko (Inactive)
              Reporter:
              kromanovorcl Konstantin Romanovskiy (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Imported:
                Indexed: