Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-4280918

Plug-in is not working on Win98 1st and 2nd editions with NS

    XMLWordPrintable

    Details

    • Subcomponent:
    • Resolved In Build:
      kestrel
    • CPU:
      generic
    • OS:
      generic
    • Verification:
      Verified

      Description

      ***************************************
      this bug is still happening with build N.
      zelony@eng 1999-11-03
      ***************************************
      gemma.riner@eng 1999-10-13
      tested during tiger testing for pre-promotion build K

      Plug-in is not working on Win98 1st and 2nd editions and NS.
      These configurations were working in the RA release (builds H/I).

      To reproduce:

      1. install build K
      2. bring up NS (4.08, 4.5, 4.61, 4.7)
      3. run our bat tests
          http://sqesvr.eng.sun.com/plugin1/ws/doc/proc/JPI_bat.html
      4. the java console will come up for a little while
      5. then the NS dialog will appear with this message:
          NS caused invalid page fault in module <unknown>
          at 0000:00ba578e

      I tried different accounts and different machines
      (sqe-jpi-04, qavectra, malaga)

      *******************************
      zelony@eng 1999-10-14
      I see this on w95 as well with build K
      ***************************************
      this bug is still happening with build N.
      zelony@eng 1999-11-03
      **************************************

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            duke J. Duke (Inactive)
            Reporter:
            griner Gemma Riner (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Imported:
              Indexed: