Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-4907868

PIT: VM crashes when more than 10 regression tests are run on Win2003.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Subcomponent:
      svc
    • CPU:
      x86
    • OS:
      windows_2003

      Description

      build: /net/capra/export12/java2d/builds/2003-08-13.tiger.pit
      workspace: /net/jano/export/disk06/java2d/Java2D
      config: windows 2003 Server(Japanese)


      While performing regression testing for PIT, a bunch of tests is supposed to be run; however, see dump.txt below. If the testlist is spit up, tests run fine. There is no such problem with jdk 1.5.0 build 15.

      ----dump.txt--------------------------------------------------------------------
      # HotSpot Virtual Machine Error, Internal Error
      # Please report this error at
      # http://java.sun.com/cgi-bin/bugreport.cgi
      #
      # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.5.0-beta-b14 mixed mode)
      #
      # Error ID: 4E4D4554484F440E4350500519
      #
      # Problematic Thread: prio=4 tid=0x00f2a8e8 nid=0x77c runnable
      #

      Heap at VM Abort:
      Heap
       def new generation total 576K, used 97K [0x10010000, 0x100b0000, 0x104f0000)
        eden space 512K, 12% used [0x10010000, 0x1001f898, 0x10090000)
        from space 64K, 55% used [0x10090000, 0x10098e80, 0x100a0000)
        to space 64K, 0% used [0x100a0000, 0x100a0000, 0x100b0000)
       tenured generation total 1408K, used 275K [0x104f0000, 0x10650000, 0x14010000
      )
         the space 1408K, 19% used [0x104f0000, 0x10534e38, 0x10535000, 0x10650000)
       compacting perm gen total 4096K, used 3028K [0x14010000, 0x14410000, 0x1801000
      0)
         the space 4096K, 73% used [0x14010000, 0x143052e0, 0x14305400, 0x14410000)

      C:\pit>


      ###@###.### 2003-08-15

      -----------------------------------------------------------------------------
      ###@###.### 2003-08-17

      We later found that it's the same situation with jdk 1.5.0 build 15 by using Dina's environment. I re-performed the testing today, and it went through without seeing any error message. The result is consistant with other platform also.

      Please refer to
      http://sqeweb.sfbay/i18n/projects/tiger/PIT/0818-2d/reg/2003/
      for the details.

      This bug ought be closed. Any I downgrade the P/S, and retag it as yellow.
      -----------------------------------------------------------------------------

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            dvolodarsunw Dina Volodarskaya (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Imported:
              Indexed: