Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-5077068

Node.hasAttributes() returns false always - with xalan

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: P3
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3.0
    • Fix Version/s: 1.3.0
    • Component/s: xml
    • Labels:
    • Subcomponent:
    • Resolved In Build:
      1.3.0
    • CPU:
      generic
    • OS:
      generic

      Description

      Node.hasAttributes() returns false always - with xalan
       - this works properly with xsltc .

      To reproduce the problem -

      set JAVA_HOME to jdk1.4.2
      set ANT_HOME
      setenv PATH .:$JAVA_HOME/bin:$ANT_HOME/bin:$PATH

      and in the attached build.xml change "JAXP_JARS" property
      to point to latest jaxp jars

      also set system property in build.xml to run against xalan or xsltc .

      <sysproperty key="javax.xml.transform.TransformerFactory" value="org.apache.xalan.processor.TransformerFactoryImpl"/>
      <!--sysproperty key="javax.xml.transform.TransformerFactory" value="org.apache.xalan.xsltc.trax.TransformerFactoryImpl"/-->


       - shows error with both jaxp1.2.6 jars(b02 nightly - july22) and jaxp 1.3 jars(b23 nightly - july 22)

      Actually the issue is in transformer part , even though subcategory is marked dom

      Attached files
      --------------
      Bug4858685.java
      DOMDump.java
      certificate.xml
      build.xml

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            jsuttorsunw Jeff Suttor (Inactive)
            Reporter:
            saksunw Sreejith Ak (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Imported:
              Indexed: