Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-6683020

Applet not loading in Firefox 3 using build dated 30_mar_2008

    XMLWordPrintable

    Details

    • Subcomponent:
    • Resolved In Build:
      b23
    • CPU:
      x86
    • OS:
      windows_xp
    • Verification:
      Verified

      Description

      Calvin and I noticed if you use the following build dated 30_mar in Firefox 3 or IE, on Windows XP and Vista, an applet will not load unless you specify the JPI_PLUGIN2_DEBUG system environment variable.

      http://j2se.east/plugin/1.6.0_10-pit/2008-03-30/windows-i586/jre-6u10-fcs-bin-b521-windows-i586-p-30_mar_2008.exe

      However, it works fine using the build dated 27_mar_2008:

      http://j2se.east/deployment/jdp-scratch/deployment/1.6.0_10/pit/2008-03-27.12_21/windows-i586/jre-6u10-fcs-bin-b521-windows-i586-p-27_mar_2008.exe

      I was able to reproduce this on 2 of our machines(charminar and longhorn) in our lab. Both machines have Firefox 2 and 3 installed. Calvin mentioned that this may have been related to having both Firefox 2 and 3 on the machine. So, I removed and re-install Firefox 2, 3 and the JRE on one of the machines, and then everything worked fine. If anyone wants to take a look at this, longhorn has not been touched.

      I tested this on RedHat 5 as well and it worked fine.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            ccheung Calvin Cheung
            Reporter:
            sjchan Steven Chan (Inactive)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Imported:
              Indexed: