Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-6693675

REGRESSION:Problem to launch Java Webstart application with 6u10

    Details

    • Subcomponent:
    • CPU:
      x86
    • OS:
      windows_2000

      Description

      J2SE Version (please include all output from java -version flag):
       java version "1.6.0_10-beta"
       Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_10-beta-b22)
       Java HotSpot(TM) Client VM (build 11.0-b-11, mixed mode, sharing)


      Does this problem occur on J2SE 1.4.x or 5.0.x ? Yes / No (pick one)
       No


      Operating System Configuration Information (be specific):
       Windows 2000 SP4 (5.00.2195)


      Hardware Configuration Information (be specific):
       P3 1.2GHz
       384M RAM


      Bug Description:
      One of older launch pages works under update 6, but not under update 10

      Attached trace logs of both runs. (javaws_6u10.trace/log, javaws_6u6.trace/log)

      Steps to Reproduce (be specific):
       - Installed update 10 beta and went to this page...it did not work
       - Uninstalled update 10 beta, installed 6.0 update 6 Everything worked.
       - Reinstalled update 10 beta, It did not work again.
      The "Java..." splash screen comes up and then it silently dies.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              herrick Andy Herrick
              Reporter:
              tyao Ting-Yun Ingrid Yao (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Imported:
                Indexed: