Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-8137200

see rPI, b235, DIO VTS 1.1: UART data transmission through loopback does not work at all

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: P2
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: embedded
    • Labels:
    • Subcomponent:
      dio
    • CPU:
      generic
    • OS:
      generic

      Description

      All tests under sqe/uart/performance

      - pass on me rPI implementation
      - hang up on "Thread joining..."

      For example,

      controllerName = ttyAMA0
      deviceNumber = -1
      channelNumber = 1
      initBaudRate = 57600
      initDataBits = 8
      initParity = 1
      initStopBits = 1
      initFlowcontrol = 0
      inputBufferSize = 101
      outputBufferSize = 101
      == 1
      1423365091342: Remote class loaded: name='com.oracle.tests.jdk.dio.PeripheralSPIDeviceJson' Status=SUCCESS
      1423365091437: Remote class loaded: name='sqe.common.Util' Status=SUCCESS
      In PT_01.check_pt_01() ...
          OK - Successfully created a 1024-byte-long byte array.
          OK - Start to testing UART transmission with Baud Rate = 57600
          OK - Have run for 0 of 80 rounds ...
      1423365091545: Remote class loaded: name='sqe.uart.performance.PT_01$Reader' Status=SUCCESS
      Created the Reader
      initialized...
      Reader started!
      Begin Writing...
      Writing...
          Begin Reading...
          Reading...
      Done writing!!!
      Joining...

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              bkvartsk Boris Kvartskhava
              Reporter:
              bkvartsk Boris Kvartskhava
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: