Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-8207911

launchnosuspend001 fails intermittently on Solaris-X64

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: P5
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 11
    • Fix Version/s: tbd
    • Component/s: core-svc
    • Labels:
    • Subcomponent:
    • CPU:
      x86_64
    • OS:
      solaris_11

      Description

      The following test failed due to timeout on Solaris X64
      in the slowdebug config using jdk11+19 bits:

      vmTestbase/nsk/jdi/LaunchingConnector/launchnosuspend/launchnosuspend001/TestDescription.java

      The test only failed in 1 of 3 'slowdebug' bits runs so I'm
      tagging this bug as intermittent. It did not fail at all in the
      'fastdebug' or 'release' bits runs.

      Here is a snippet from the stderr of the log file:

      ----------System.out:(17/1006)----------
      run [nsk.jdi.LaunchingConnector.launchnosuspend.launchnosuspend001, -verbose, -arch=solaris-x64, -waittime=5, -debugee.vmkind=java, -transport.address=dynamic, -debugee.vmkeys=-XX:MaxRAMPercentage=1 ]
      Number of launching connectors: 2
      Launching connector #1:
              name=com.sun.jdi.RawCommandLineLaunch
              description=Launches target using user-specified command line and attaches to it
              transport=dt_socket
              -- Connector com.sun.jdi.RawCommandLineLaunch is appropriate.
      Launching connector #2:
              name=com.sun.jdi.CommandLineLaunch
              description=Launches target using Sun Java VM command line and attaches to it
              transport=dt_socket
      Connector's arguments:
          command=/work/shared/bug_hunt/thread_SMR_stress/jdk11_exp/build/solaris-x86_64-normal-server-slowdebug/images/jdk/bin/java -XX:MaxRAMPercentage=1 -agentlib:jdwp=suspend=n,transport=dt_socket,address=localhost:63325 nsk.jdi.LaunchingConnector.launchnosuspend.launchnosuspend001o
          quote="
          address=63325
      Starting debugee VM
      Timeout refired 1440 times
      ----------System.err:(0/0)----------
      ----------rerun:(26/4631)*----------

      It looks like the test did this part:

      Starting debugee VM

      and never came back. I would expect to
      see messages from the debuggee VM, but
      there are none.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            dcubed Daniel Daugherty
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: