Uploaded image for project: 'JDK'
  1. JDK
  2. JDK-8270907

UserAgent is blank for first request

    XMLWordPrintable

    Details

    • Subcomponent:
      web
    • CPU:
      generic
    • OS:
      generic

      Description

      ADDITIONAL SYSTEM INFORMATION :
      Windows 10, zulu15.32.15-ca-fx-jre15.0.3-win_x64

      A DESCRIPTION OF THE PROBLEM :
      After JAVAFX version 15, UserAgent is not set for first http request, even if you manually set UserAgent with this code: webEngine.setUserAgent("MyApp Web Browser 1.0"); first request would not populate UserAgent




      STEPS TO FOLLOW TO REPRODUCE THE PROBLEM :
      code: webEngine.setUserAgent("MyApp Web Browser 1.0")

      EXPECTED VERSUS ACTUAL BEHAVIOR :
      EXPECTED -
      User-Agent: "MyApp Web Browser 1.0"
      ACTUAL -
      User-Agent: ""

      CUSTOMER SUBMITTED WORKAROUND :
      No workaround!!!! Use version JavaFX version 15 and below

      FREQUENCY : always


        Attachments

        1. -openjdk11-openfx16.png
          -openjdk11-openfx16.png
          376 kB
        2. -openjdk11-openfx17.png
          -openjdk11-openfx17.png
          369 kB
        3. WebViewExample.java
          0.9 kB
        4. WebviewSnippet.java
          0.6 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              arapte Ambarish Rapte
              Reporter:
              webbuggrp Webbug Group
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: